Vil du bli en av oss?


Vi er i vekst og trenger flere folk som kan veilede kundene våre til økte inntekter, reduserte kostnader og en enklere hverdag. Vårt hovedvåpen er vår egenutviklede programvare Tidsbanken, men med oss i sekken har vi også mengder av bransjekunnskap og erfaring.

Kundene våre kommer fra mange forskjellige bransjer, noen er store og noen er små — utviklings- og læringsmulighetene hos oss er derfor store. Vi er en lærende organisasjon og alltid i søken etter ny kunnskap, gjennom ny kunnskap finner vi de beste løsningene for både oss selv og kundene våre. I Tidsbanken jobber det i dag en solid og kompetent gjeng med veldig variert bakgrunn og erfaring. Hos oss finner du ingeniører, håndverkere, økonomer, kokker, lærere, bartendere og enda mer til. All denne kompetansen og bransjeerfaringen bruker vi til å utvikle de beste produktene for kundene våre og dermed skape vinnere.

Vi ønsker å komme i kontakt med hyggelige, smarte og engasjerte folk som er på jakt etter en interessant og lærerik jobb sammen med andre hyggelige folk.

Vi ser etter deg som liker å stå på for å gjøre en god jobb, og som ønsker en arbeidsplass som kontinuerlig jobber med å utvikle både produktene, de ansatte og selskapet.

Hos oss er det for tiden behov for å besette flere roller, vi er i søken etter supportmedarbeidere, rådgivere, konsulenter og account managere. Klarer du å se deg selv i en eller flere av disse rollen og tror at Tidsbanken kan være stedet for deg, så ønsker vi mer enn gjerne å høre fra deg.

Hvem er du?

 • Litt formell utdannelse og livserfaring er en fordel, men ikke et krav — her trengs på ingen måte IT relatert utdannelse, men du må være åpen for ny teknologi og evne å sette deg inn i nye digitale verktøy.
 • På bakgrunn av at vi har kunder i alle bransjer, så vil en eller annen form for bransjeinnsikt og/eller arbeidserfaring bli vektlagt.
 • Du er fleksibel og positiv til endringer. Vi er avhengig av folk som tar i et tak når det trengs og gjør det med godt humør.
 • Som person er du flink til å bygge relasjoner, positivt innstilt og liker å yte god service.

Dette skal du jobbe med

Arbeidshverdagen avhenger litt av hvilken rolle du eventuelt skal besette, men likt for de alle er at kunden er i fokus.

 • Du skal blant annet bistå kunder i å benytte programvaren Tidsbanken.
 • Hovedfokus for stillingene vil ligge på rådgivning og veiledning for bedriftenes ledere.
 • Kundepleie og service vil også være del av stillingen.

Dette tilbyr vi

 • Vi tilbyr en variert og spennende jobb i et godt og inkluderende arbeidsmiljø sentralt i Bergen.
 • Konkurransedyktig fastlønn med bonusordninger, mobil og PC til fri disposisjon.
 • Gode muligheter for personlig og profesjonell utvikling — vi er som nevnt i vekst.
 • I tillegg får du fri tilgang på det du måtte ønske av kaffe, te eller brus av topp kvalitet.

Dette er oss

 • Tidsbanken tilbyr web-baserte løsninger for bedrifter som ønsker en mer effektiv planlegging og tidsregistrering for sine ansatte — enkle verktøy som gir dem bedre tid, full oversikt, enkel internkommunikasjon og reduserte lønnskostnader.
 • Selskapet ble etablert i 1999 og har i dag 40 ansatte og mer enn 120.000 brukere fordelt på over 2600 kunder over hele landet. Kundene våre befinner seg i alt fra handel og kontor til industri- og offshorebransjen.
 • Tidsbanken er en attraktiv arbeidsplass i sentrale kontorer på Minde i Bergen.
 • Vi som jobber her er en sosial gjeng, og steller ofte i stand hyggelige sammenkomster. Hos oss tror vi på kombinasjonen av å ha det gøy på jobb og samtidig jobbe hardt for å nå våre mål.

Vi gleder oss til å høre fra deg! Send søknad og CV til Marius på e-post marius@tidsbanken.no i dag.

Har du spørsmål om stillingene eller selskapet er også Marius rette mannen å snakke med.