Tech Lead

Tidsbanken er et innovativt selskap som lever av å forenkle og digitalisere manuelt arbeid for ulike selskaper. Siden starten i 1999 har vi lagt stolthet i å levere Norges beste program for registrering og planlegging av arbeidstid. Vi har de seneste årene opplevd en voldsom vekst, og vår teknologi benyttes av hele 3000 kunder med tilsammen rundt 130 000 brukere. 

Derfor trenger vi deg som vil levere et førsteklasses produkt til kundene og som ønsker å lage nye løsninger. Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Som tech lead vil du vil du inngå i utviklingsavdelingen. Vi er en sammensveiset gjeng som er sterke på det faglige som også er opptatt av å ha det gøy på jobb. Nettopp derfor har vi et uformelt miljø der man får utfolde og utvikle seg!

Du skal, i samarbeid med teamleder, være med å bygge opp et nytt utviklingsteam. Dette teamet skal jobbe med nyutvikling og erstatning av eksisterende løsninger, integrasjoner og interne systemer. Teamet som skal etableres vil bestå av en tech lead, to backend senior-/integrasjonsutviklere, to fullstack juniorutviklere og en teamleder. I dag jobber vi etter et kanban-prinsipp hvor vi er opptatt av at oppgavene blir løst effektivt. Vi er opptatt av å levere kode vi er stolt av og føler eierskap til, og vi er derfor opptatt av kvalitetssikring av programvaren.

Du vil få ansvar for at programvaren er av forventet kvalitet og stabilitet. Du må være oppdatert på både teknologiene teamet bruker, samt mål og forventninger fra teamleder. Dette gjør deg til en god ressurs for resten av teamet. Du skal sørge for at teamet er kjent med målene som er satt, og i fellesskap komme frem til hvordan dere skal nå målene. I tillegg vil du jobbe med å effektivisere arbeidshverdagen til teamet, og kontinuerlig evaluere måten det jobbes på.

Hos oss jobbes det mest i C# .NET Core, React og TypeScript. Det er så klart en fordel om du har brukt noe av dette, men det viktigste for oss er at du har noen år på baken og har vært ute en regnværsdag før.

Høres dette interessant ut? Da gleder vi oss til å høre fra deg! Send søknad og CV til Christian på e-post christian@tidsbanken.no. Har du spørsmål er Christian rette mannen å snakke med.

Søknadsfrist: snarest.