Integrasjonskonsulent

Vil du jobbe med integrasjoner i et innovativt selskap i sterk vekst?

Tidsbanken er et innovativt selskap som lever av å forenkle og digitalisere manuelt arbeid for ulike selskaper. Siden starten i 1999 har vi lagt stolthet i å levere Norges beste program for registrering og planlegging av arbeidstid. Vi har de seneste årene opplevd en voldsom vekst, og vi benyttes av hele 3000 kunder. Vi har satt et krevende mål om å ha like mange kunder som det er høydemeter til toppen av Elbrus innen 2020. Derfor trenger vi deg som vil levere et førsteklasses produkt til eksisterende kunder, men som og sørger for at vi evner å levere til våre nye kunder som kanskje krever enda mer avanserte løsninger. Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Som integrasjonskonsulent vil du inngå i vår utviklingsavdeling. Vi er et sammensveiset team som er sterke på det faglige, men vi er også opptatt av å ha det gøy på jobb. Nettopp derfor har vi et uformelt miljø der man får utfolde og utvikle seg, og der det ikke minst er lov å gjøre feil. Du er på ditt aller beste når det er mye å gjøre, med du evner likevel å levere kvalitet. Hos oss vil du få en konsulentrolle mot våre kunder, med mange utfordrende arbeidsoppgaver og fast arbeidstid.

Du kommer til å jobbe med utvikling og vedlikehold av integrasjoner mellom våre og kundene sine systemer. Jobben består også av å kode nye og standardiserte løsninger til fremtidige integrasjoner. Du har gjerne jobbet med web-/systemutvikling i C# på .NET-plattform, men det er ikke et krav. Det viktigste er at du er svært god på det tekniske, og evner å løse komplekse utfordringer som dukker opp, samtidig som du har et proaktivt fokus på utvikling.

Vi ser etter deg som evner å prioritere arbeidsoppgavene med et kundeorientert fokus, som sikrer god leveranse. Du liker å jobbe med mange ting på en gang, og trives i den daglige dialogen med kunden. Det viktigste er at du besitter den tekniske kompetansen, men du er og svært sterk på å formidle denne kompetansen både innad i utviklingsteamet og mot kundene. Så, for å trives hos oss, må du være tett på og forstå det forretningsmessige, men også være god på det menneskelige.

Du er velkommen til å ta kontakt med vår samarbeidspartner i Dfind, for spørsmål eller mer informasjon rundt stillingen. Kontaktinformasjon: Erlend Låstad og Per Jorem på erlend.lastad@dfind.no / 41444344 og per.jorem@dfind.no / 40021560