Åpen søknad

Vi er alltid på utkikk etter de beste hodene, så vi tar gjerne i mot åpne søknader dersom du ikke finner en stillingsannonse som passer for deg. Kanskje er det akkurat deg vi trenger!

Innhold

Beskriv for oss hvem du er, hva du kan og hva du ser for deg at du kan bidra med hos oss.

Utdanning og erfaring er som alltid spennede å vite noe om. Beskriv hva du har studert og hvordan du vil bruke utdanningen og erfaringen i Tidsbanken.

Det viktigste hos oss er at våre ansatte er gode folk som ønsker å bidra til et fellesskap. Vi har ansatte som har bakgrunn i helse, utdanning, økonomi, IT og mange flere bransjer. Beskriv gjerne hvem du er i søknaden.

Mottaker

Send oss en mail på support@tidsbanken.no, de kjenner hele organisasjonen vår og videresender søknaden din til riktig avdeling.

Dette er oss:

  • Tidsbanken forenkler og digitaliserer manuelt arbeid. Vi leverer web-baserte løsninger for bedrifter som ønsker en mer effektiv planlegging og tidsregistrering for sine ansatte - enkle verktøy som gir dem bedre tid, full oversikt, enkel internkommunikasjon og reduserte lønnskostnader.

  • Selskapet ble etablert i 1999 og har i dag 48 ansatte og mer enn 120.000 brukere fordelt på over 2800 kunder over hele landet. Kundene våre befinner seg i alt fra handel og kontor til industri og offshorebransjen.

  • Tidsbanken er en attraktiv arbeidsplass i sentrale kontorer på Minde i Bergen.

  • Vi som jobber her er en sosial gjeng, og steller ofte i stand hyggelige sammenkomster. Hos oss tror vi på kombinasjonen av å ha det gøy på jobb og samtidig jobbe hardt for å nå våre mål