Bransjer vi jobber i

 • Butikker, hoteller og restauranter

  Bransjetilpassede løsninger for service- og handelsnæringen med fokus på lønnskostander og effektiv planlegging.

 • Industri og håndtverksbedrifter

  Bransjetilpassede løsninger for industri- og håndverksbedrifter med fokus på effektivitet og fakturering.

 • Kontorvirksomhet

  Bransjetilpassede løsninger for kontorvirksomhet med fokus på tilstedeværelse, fleksitid og enkel registrering.

 • Byggeplassen

  Unik løsning med egen byggekortleser som kan plasseres hvor som helst og fange tid på dine prosjekter.

Noen av våre kunder:

Vi har kunder i alle størrelser fra enkelmanssforetak til virksomheter med over 1500 ansatte. Felles for alle er at Tidsbanken sparer våre kunder for lønnskostnader og effektiviserer arbeidsdagen.

 • ...

  Dette systemet er veldig enkelt å bruke, og sparer meg for haugevis av arbeidstimer.

  – Tidsbanken er enkel å bruke, at alt blir lagt inn i prosjekter og at det er lett å ta ut rapporter og spesifisere disse slik som man ønsker. Det er enkelt å skrive notater og Tidsbanken har gode maler som gjør det enkelt å komme i gang med nye prosjekte

  - Kirsten Olsson, Konsulentas

 • ...

  Tidsbanken er suveren til planleggning av vaktlister!

  – Jeg er mest fornøyd med oversikten jeg har fått over vaktplanene og lønnskjøringen. Man kan ta ting fortløpende, og det er enkelt og oversiktlig. Det bare funker! Vi har 35 ansatte og da er oversikt viktig. Tidsbanken hjelper oss med å få det. Tidligere hadde vi én manuell lønns- kjøring i måneden, som tok mye arbeidstid. I dag trenger vi bare å godkjenne time- listene 1-2 ganger i uken.

  - Sondre Versto, MX Sport

 • ...

  Får svarene vi trenger med en gang

  – Det er spesielt to ting som skiller seg ut: Muligheten for å legge inn dagsomsetningen hver dag for å kontrollere produktiviteten, og kvalitetsmanualen hvor de ansatte alltid har tilgang til en oppdatert utgave av bedriftens rutiner. I tillegg synes jeg at supporttjenesten gir raske tilbakemeldinger sammenliknet med liknende tjenester.

  - Lars Vikans, Vikans Gartneri

 • ...

  Tidsbanken hjelper oss å holde styr på fleksitiden til de ansatte og gir både dem og lederne full oversikt over arbeidstiden de har til rådighet

  – Tidligere brukte vi et mer manuelt stemplingssystem hvor man blant annet måtte skrive ut timelister for så kunne registrere dem i et register. Vi ønsket oss et mer moderne system, så vi gikk over til Tidsbanken i 2009. Systemet er web- basert, så medarbeiderne våre kan stemple inn hvor som helst, noe som er veldig praktisk når man for eksempel er på reise.

  - Nina Midbøe, Blatchford ortopediske verksted

 • ...

  Man blir avhengig av å ha det så enkelt!

  – Tidsbanken er både enkelt og funksjonelt. I en travel hverdag er det en stor fordel å kunne bruke minst mulig tid på kontorarbeid, men likevel ha stålkontroll på for eksempel lønnskostnader og omsetning. Siden vi tok det i bruk har systemet blitt web-basert, så nå kan jeg sitte på hytten og lage arbeidsplaner hvis jeg ønsker det. Jeg pleier å utarbeide arbeidsplaner for tre til fire måneder i slengen, og godkjenne timelister to ganger i uken.

  - Sigurd Vaage, Shell/7Eleven

 • ...

  Tidsbanken er en enkel, rask og fleksibel måte å effektivisere denne delen av driften på

  – Tidligere hadde butikkene flere ulike manuelle stemplingssystemer, men det gikk mye tid på å administrere disse. Biltema implementerte Tidsbanken for all butikkene i september 2013. Nå fungerer det slik at varehussjefen styrer sitt eget varehus og godkjenner og registrerer lønn, ferie, fravær og timer på en enkel måte.

  - Heidi Næss, Biltema

 • ...

  Før vi tok i bruk dette systemet hadde vi rundt 700 uproduktive timer i måneden

  Dette er en litt ny tankemåte for oss håndverkere, men byggekortleseren gjør det enklere for alle som driver med timearbeid, sier Fløysand. – De ansatte slipper for eksempel å lete etter prosjekt- nummeret på telefonen når de skal melde inn timer, og ingen trenger å være redd for at de ikke skal få den lønnen de har krav på. Det gjør det enklere for alle involverte. I den tiden vi har hatt det i bruk har vi hatt utrolig få feil, så det er et veldig driftssikkert system.

  - Gudmund Fløysand, Fløysand Tak

 • ...

  Vi valgte Tidsbanken blant flere tilbydere

  KODE er Norges nest største kunstmuseum og består av musikkmuseene Edvard Grieg Museum Troldhaugen, Harald Sæverud Museum Siljustøl, Ole Bull Museum Lysøen, Bergen Kunstmuseum og Permanenten Vestlandske Kunstindustrimuseum.

  Vi skulle innføre tidsregistrering for alle ansatte og ønsket et enkelt og greit system. Vi valgte Tidsbanken blant flere tilbydere fordi det virket lett å bruke, var webbasert og ikke minst – Bergensbasert. Tidsbanken har holdt hva det lovet, ikke minst på grunn av hyggelige og flinke folk på support!

  - Turid Hagelsteen, KODE Kunstmuseene i Bergen

 • ...

  Tidsbanken har flinke folk som alltid er serviceinnstilte og behjelpelige.

  Etter at vi innførte Tidsbanken har vi fått mye bedre kontroll på prosjektene våre. Vi kan sjekke status på prosjekt underveis, vi kan ta ut kalkyler i ettertid og med diverse spesialtilpassede rapporter har vi bedre oversikt enn vi noen gang har hatt tidligere. Tidsbanken er integrert mot Navision og vi kan overføre prosjekter til fakturering ved hjelp av få tastetrykk. Samtidig kan vi lekende lett overføre lønn direkte til lønnssystemet. Vi får alltid hjelp med våre problemstillinger i forhold til endringer, og hvordan vi vil ha ulike løsninger i Tidsbanken systemet. Flinke folk som alltid er serviceinnstilte og behjelpelige.

  -Arvid Byberg, Karsten Moholt AS

 • ...

  b.young sparer 1,5 årsverk med Tidsbanken!

  b.young konsernet har 80 butikker over hele landet med over 800 ansatte. Butikksjefene lager vaktlister og de ansatte stempler inn og ut når de kommer og går. All lønnsbehandling foregår sentralt på hovedkontoret på Karmøy, lønnsbehandlingstiden er nå redusert med 1,5 årsverk etter at de tok i bruk Tidsbanken.

  Implementeringen av Tidsbanken i alle butikkene har vært langt enklere enn forventet. Lønnsbehandlingen går nå mye raskere slik at det også var mulig å flytte lønningsdatoen til den siste i hver måned, dette gjør at det blir langt enklere å ta ut riktige månedsregnskaper.

  - Øyvind Lie, b.young

 • ...

  Sparer tusenvis av kroner hver uke!

  Van-Bergen AS er et tradisjonsrikt gullsmedselskap som holder til i Bergen. Bedriften er kjent for sine eksklusive smykker i gull og sølv, og sin unike design. I en tid der bransjen ellers er gått mot masseproduksjon i utlandet, har Van-Bergen klart å beholde hele sin produksjon i Norge. Eirik Berentsen har bare lovord å si om Tidsbanken og mener bedriften sparer tusenvis av kroner hver eneste uke på å bruke programmet.

  Det er klart at hvis vi skal klare å beholde produksjonen i Norge må vi være kostnadsbeviste, og lønnskostnadene er vår desidert største kostnad. Tidsbanken er et rettferdig system som fører til at de ansatte blir mer bevisst på oppfølging av sin egen arbeidstid. Selv om vi er en liten bedrift med et veldig godt arbeidsmiljø og høyt motiverte ansatte, er det lett for at ”ting sklir ut” om vi ikke har gode kontrollrutiner.

  - Erik Berentsen, Van Bergen

 • ...

  Tidsbanken har gitt oss STORE innsparinger

  Hotellsjef Erlend Fardal Lunde ved Quality Hotel Sogndal har spart masse penger etter innføring av Tidsbanken og sier følgende:

  "Tidsbanken er et bra og velfungerende system som har gitt oss store innsparinger på honorar til eksternt regnskapsfirma når de fører lønn. Dette var målet vårt og i løpet av det første året kommer vi til å spare inn igjen hele engangskostnaden for kjøpet av Tidsbanken."

  - Erlend Fardal Lund, Quality Hotel Sogndal

 • ...

  Tidsbanken gir oss betydelig bedre kontroll med tidsforbruket

  Størksen Rustfrie Industrier i Bergen har i dag 30 ansatte og har arbeidet med metaller i nærmere 70 år og med rustfritt stål i over 40 år. De har høy ekspertise på området og leverer både til møbelindustrien, bygningsindustrien, storkjøkken og offshore. De har eget plateverksted, stanseavdeling, sveiseavdeling og eget slipe- og poleringsverksted.

  Størksen har 3 maskiner tilgjengelig for ansatte i verkstedet. Tidsbanken er integrert med økonomi- og lønnssystemet Mamut.

  Før vi tok i bruk Tidsbanken benyttet vi stemplingsur og timelister. Tidsbanken gir oss fortløpende etterkalkyler, og etter at vi tok i bruk systemet i 2001 har vi fått betydelig bedre oversikt og kontroll med tidsforbruket på våre ordrer. Vi anbefaler gjerne Tidsbanken til andre bedrifter

  - Jacob Størksen, Størksen Rustri Industri AS

 • ...

  Vi sparer tusenvis av kroner hver uke med Tidsbanken!

  Ricks Gruppen er en av Bergens mest erfarne og største utelivs aktører, og driver en rekke restauranter og utesteder i bergen sentrum.

  Petter Arnesen er meget fornøyd med Tidsbanken og mener bedriften sparer tusenvis av kroner hver eneste uke på å bruke programmet.

  ”Tidsbanken forenkler hverdagen vår på en rekke områder, og gjør blant annet at vi enkelt kan justere vaktlister i forhold til budsjettert omsetning. Noe som er livsviktig i vår bransje. Vi ser også store besparelser på at de ansatte stempler i forhold til at de skriver timelister selv”.

  - Petter Arnesen, Ricks Gruppen AS

 • ...

  Tjente inn Tidsbanken på 30 dager!

  Hitec Products i Stavanger konstruerer og produserer avanserte elektro-hydrauliske systemer og kjemikaleinnsprøytningssystemer til offshoreindustrien. Økonomisjef John Are Larsen er meget fornøyd med Tidsbanken og sier at de tjente inn igjen investeringen i Tidsbanken på under 30 dager.

  Hitech Products benytter Visma Business og Visma Lønn, som er integrert med Tidsbanken.

  Tidsbanken ga oss umiddelbart full oversikt over timeforbruk i prosjektene, og gir oss helt andre muligheter for å følge fremdriften og økonomien i prosjektene enn tidligere. Alle de 60 ansatte (og innleide) i bedriften stempler slik at Tidsbanken også har kontroll med overtid og tidskontoen for de ansatte.

  - John Are Larsen, Hitec Products AS

 • ...

  Sparte inn igjen Tidsbanken på bare 14 dager!

  Frank Erik Vestly hos Fredrik Svensson AS forteller at de sparte inn TidsBanken på bare to uker. Han mener også at Tidsbanken er en mer rettferdig løsning for de ansatte. Fredrik Svenson driver produksjon som omfatter maskinerte komponenter til norsk og utenlandsk industri.

  Maskinparken er tilpasset døgnkontinuerlig produksjon, og bedriften har i dag 15 ansatte.

 • ...

  Etter at vi tok i bruk Tidsbanken går listeføringen bokstavelig talt av seg selv!

  – Å føre slike lister manuelt stjeler mye tid. Dessuten er det er tungvint, med mye vedlikehold og dobbeltarbeid. Etter at vi tok i bruk Tidsbanken går listeføringen bokstavelig talt av seg selv, sier Larsen, som også er daglig leder for utestedene Metro og Brukbar.

  På alle de tre stedene registrerer de ansatte seg når de kommer på jobb, og logger ut når de er ferdige på vakt. Utfra tidsregistreringen generer Tidsbanken både personallister og timelister. I tillegg setter systemet opp vaktlister.

  – Tidsbanken har gitt oss vesentlig bedre internkontroll og en god totaloversikt. Dessuten setter de ansatte pris å kunne sjekke vaktlistene og foreta bytter. Det er egentlig en vinn-vinn-vinn-situasjon - for ledelsen, økonomien og medarbeiderne, mener Larsen, som har Tidsbanken knyttet direkte opp mot bedriftens lønnssystem.

  Les mer om Tidsbanken hos Sumo

  - Marius Larsen, Sumo

På jakt etter ny jobb?

Tidsabanken logo

Tidsbanken AS
Conrad Mohrs veg 11
5068 Bergen

T: 55 27 37 00
kontakt@tidsbanken.no
Org. nr. 999 582 214

Tidsbanken Support
T: 55 27 37 00
support@tidsbanken.no

Ta kontakt for
mer informasjon

Vi kan ta en uforpliktende samtale der du får vite mer om produktene våres.

Kontakt oss

Om oss

Referanser